Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

 slika za sajam

U  Podgorici se od 7. do 14. maja održao VII internacionalni sajam knjiga okupivši više od stotinu izlagača iz zemlje i inostranstva, desetine stranih i domaćih pisaca. Organizatori su zadovoljni brojem izlagača, brojem posjetilaca, ali i brojem prodatih knjiga. Podgorički sajam knjiga su posjetile bibliotekarke  Gradske biblioteke i čitaonice Kotor Marija Starčević i Jasmina Bajo i tom prilikom kupile 60 knjiga. U pitanju je školska lektira koja se stalno obnavlja, ali i velik broj aktuelnih naslova od kojih neke možete pogledati u rubrici Izdvajamo.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka