Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

 shekspir

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, 23. aprila, Gradska biblioteka i čitaonica Kotor 23. i 24. aprila svim zainteresovanim građanima poklanja besplatnu članarinu. Ovim gestom kotorska Gradska biblioteka pridružuje se Nacionalnoj biblioteci Đurđe Crnojević u namjeri da biblioteke u Crnoj Gori pošalju lijepu sliku o važnosti obilježavanja ovog međunarodnog praznika, ali i o svom zajedništvu i posvećenosti čitaocima.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka