Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

DSC02167

Povodom 2. aprila, Međunarodnog dana dječije knjige (2. aprila 1805. godine  rodjen je Hans Kristijan Andersen, najpoznatiji pisac bajki) Gradska biblioteka i čitaonica Kotor organizuje u srijedu 4. aprila u 9.30h u čitaonici, radionicu za djecu iz vrtića Radost i u petak 6.aprila u 12 h radionicu na engleskom jeziku (story time) za učenike četvrtog razreda O.Š. Njegoš.   

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka