Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

VECE-MLADENA-LOMPARA-POZIVNICAAutorsko veče Mladena Lompara biće održano u četvrtak 27. marta 2014. godine sa početkom u 19.30 u crkvi Svetog Duha u organizaciji Kulturnog Centra Nikola Đurković / Gradska biblioteka i čitaonica Kotor.

Pored autora, poeziju Mladena Lompara će kotorskoj publici predstaviti Pavle Goranović, Nela Savković - Vukčević, Obrad Pavlović i Vesna Vičević. Moderator večeri će biti pjesnikinja Dubravka Jovanović, a u muzičkom dijelu programa nastupiće flautistkinja Dijana Lompar.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka