Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

  • u
  • u1
  • u2
  • u3

 JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor / Gradska biblioteka i čitaonica organizovali su u srijedu 27. jula u 20.30 h u Atrijumu Kulturnog centra druženje sa Urošem Petrovićem, piscem za djecu i mlade koji pomjera granice savremene literature.

Knjige “Tajne vještine Marte Smart”, “Djeca Bestargije”, “Misterije Ginkove ulice”, “Zagonetne price” i mnoge druge osvojile su najmlađe čitaoce zagonetnim pustolovinama i mozgolomnim zavrzlamama. Najmlađi su aktivno učestvovali u rješavanju zagonetki i željeli da osvoje lopticu mudricu kao nagradu. Maštovitost i sjajne ideje obilježile su ovo književno veče a Uroš Petrović svojim zagonetkama, pitalicama i poukama pokazao koliki je značaj pisane riječi.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka