Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

sajam2 resize

Bibliotekarke i knjižničarke Gradske biblioteke i čitaonice Kotor posjetile su 30. 09. 2021. godine jubilarni 15. Međunarodni Sajam knjiga sajam knjiga u Podgorici i upoznale se sa najaktuelnijim naslovima u izdavačkoj produkciji zemlje i regiona. Ovogodišnji sajam knjiga, okupio je brojne domaće i inostrane izlagače. Zemlja gost sajma ove godine je Bosna i Hercegovina. Poseban segment ovogodišnjeg sajma je predstavljanje osnovnih i srednjih škola i njihovih aktivnosti.

Očekujte uskoro najnovije naslove u Vašoj biblioteci!

  • sajam3_resize
  • sajam4_resize
  • sajam6_resize
  • sajam7_resize

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka