Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

1630489161237 resize


Gradska biblioteka i čitaonica Kotor  je dio projekta Gradske i sveučilišne knjižnice Osjek ,,GISKO tjedan Harryja Pottera”.
Manifestacija se održava od ponedjeljka, 30. avgusta do petka, 3. septembra 2021. godine, a namijenjena je svim čarobnjacima i ljubiteljima Hari Potera od 9 do 99 godina.
Fotografije iz Kotora su dio izložbe koja se sastoji od fotografija izdanjâ knjiga iz serijala o Hariju Poteru prikupljenih putem različitih društvenih mreža. Motivi fotografija su naslovnice knjiga na različitim jezicima, fotografisane u gradovima, većinom u blizini biblioteka. Cilj je bio ukazati na raznolikost, brojnost i raširenost pisane riječi, ali i napraviti jedan virtualni putopisni dnevnik koji posjetiocima omogućava putovanje na 65 lokacija u preko 40 zemalja širom svijeta. Samu izložbu od ponedjeljka, 30. avgusta biće moguće posjetiti i u virtuelnom izdanju.
📌 VIRTUAL EXHIBITION virtuela izložba
📌 WORLD MARAUDER'S MAP svjetska mapa za haranje
📌 PHOTO GALLERY galerija fotografija Hari Poter izdanja

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka