Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

IZLOŽBA KOTORSKI KARNEVAL Small

Otvaranje izložbe dječijih likovnih i literarnih radova na temu „Kotorski karneval 2021” biće prikazano u petak, 26. marta u 18 časova, na facebook profilu JU Kulturni centar „Nikola Đurković” Kotor, kao i instagram profilu @kulturnicentarkotor.

Na konkursu koji je raspisan 24. februara, a koji je trajao do 11. marta tekuće godine, stiglo je preko 200 likovnih i literarnih radova. Radovi koji su zadovoljili kriterijume žirija, naći će se na izložbi. Žiri su činile Isidora Milivojević, profesorica francuskog jezika, pjesnikinja i kompozitorka, Ivana Lazarević, akademska slikarka i Barbara Delać, teoretičarka umjetnosti i književnica.
Budite sa nama u petak, 26. marta od 18 časova, da zajedno vidimo koji su se radovi istakli na konkursu i da proglasimo pobjednike.
Da skorog viđenja, srdačan pozdrav iz Kulturnog centra Kotor.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka