Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

SAH plakat resize

Šahovski klub „Kotor“ i Kulturni centar „Nikola Đurković“ iz Kotora organizatori su manifestacije „O šahu sa velemajstorom“, namijenjene ljubiteljima magične igre i dobre literature. Gost je crnogorski velemajstor Božidar Bonja Ivanović koji će kotorskoj publici predstaviti svoju knjigu „Igrati svoj život“.
Promocija knjige održaće se u utorak 17. aprila u 19 sati i 30 minuta u sali Kina „Boka“. O knjizi će pored autora govoriti šahovski majstor Momčilo Ćetković, književnik Obrad Pavlović i u ime organizatora Antun Vih.
Glavnom događaju prethodi u 17 sati revijalna sportska priredba – simultanka. Velemajstoru se na Pjaci od kina suprotstavlja ekipa amatera Kafea „Ombra“, koju predvodi Veljko Uskoković, trofejni vaterpolista i trener.
Sponzori manifestacije su Kafe „Ombra“ i Dom učenika i studenata „Spasić-Mašera“.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka