Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

Poster Dragana Mrkic 70x90cm page 001

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor u subotu, 16. decembra sa početkom u 18 sati i 30 minuta u Muzičkoj sali Kulturnog centra organizuje promociju zbirke poezije „Predugo te nema“, autorke Dragane Mrkić.
Dragana Mrkić rođena je u Nikšiću 1978.godine, gdje je i diplomirala na Filozofskom fakultetu. Objavila je zbirku poezije ,,Previše te ima“ 2011. godine a zatim i ,,Predugo te nema“ 2017.Učesnica je raznih književnih susreta a pjesme su joj objavljivane u brojnim zbornicima kod nas i u inostranstvu.Novinarka je u RTCG od 1997. godine.
Na promociji u Kotoru govoriće: mr Goran Radojičić, književni kritičar; dramaturg i kniževnik Obrad Nenezić i autorka. Stihove kazuje dramski umjetnik Miro Nikolić a muzička pratnja Marina Stanković, učenica ŠOSMO “Vida Matjan” Kotor.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka