Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

IMG 9b7c105a6df42006a371f469b60df3ae V

 

Gradska biblioteka i čitaonica u Kotoru pridružuje se manifestaciji obilježavanja Nacionalnog dana podizanja svijesti o bibliotekama koju, pod sloganom Čitamo prošlost, pišemo budućnost, organizuje Centralna univerzitetska biblioteka u okviru Erasmus+ projekta Mreže servisa za podršku bibliotečkoj mreži Zapadnog Balkana (LNSS) kroz modernizaciju biblioteka i nivoa stručnosti i kvalifikacija bibliotečkog osoblja u visokoškolskim institucijama u zemljama Zapadnog Balkana.
Manifestacija će se održati 5. oktobra u Rektoratu Univerziteta Crne Gore u Podgorici, sa početkom u 9,30 sati, kao i u Pomorskoj biblioteci u Kotoru, sa početkom u 9,00 sati. Tim povodom 5. oktobra Gradska biblioteka besplatno učlanjuje sve zainteresovane studente.

slika111 2

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka