Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

InternetLibrary

Sajt Gradske biblioteke i čitaonice Kotor od februara 2011. do danas broji 45 000 posjeta. Podsjećamo, Gradska biblioteka i čitaonica sa Dubrovačkim knjižnicama (i sa partnerima: knjižara Karver našoj Biblioteci a Matica hrvatska, ogranak Dubrovnik Dubrovačkim knjižnicama) konkurisala je sa projektom Dubrovnik i Kotor – Gradovi i knjige (mali prekogranični projekti zajednice/projekat je predat 18.novembra 2009) za grant u iznosu od po 75 000€ za obje strane iz sredstava koje je Evropska zajednica opredijelila za prekogranični program Hrvatska – Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku (IPA)/Cross-border programme Croatia – Montenegro under the Instrument for Pre-Accession Assistance (IPA) Component II, allocations for 2007. and 2008., a jedna od aktivnosti je i postavljanjem web sajtova - Web sajt Gradske biblioteke i čitaonice Kotor je www.bibliotekakotor.me i web sajtovi Dubrovačkih knjižnica www.mojweb.bizi Matice Hrvatske – ogranak Dubrovnik www.matica-hrvatska-dubrovnik.com . 

Tokom 2015. godine planiramo da redizajniramo sajt u vizuelnom i funkcionalnom smislu, te prosirimo usluge hostinga kroz analitiku posjećenosti, domenske mailove Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i sl.

 

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka