Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

cobiss Small

Institut informacijskih znanosti u Mariboru (IZUM) i ove godine organizuje tradicionalnu COBISS konferenciju koja je ovog puta prilagođena trenutnoj situaciji.
 Događaj su nazvali COBISS Meet 2020, jer će biti izveden virtuelno, odnosno preko interneta. Otvoriće ga predstavnik Uneska Bhanu Neupane, a nakon toga će slijediti prezentacije saradnika IZUM-a. Centralna tema ovog događaja biće prezentacije novih pristupa i novosti koje je IZUM u poslednje vrijeme implementirao za sve učesnike mreže COBISS.net. Ovaj virtuelni skup biće odlična prilika za raspravu o idejama i zajedničkim planovima za budućnost. Osim praćenja stručnog rada, razmjene mišljenja, dobre prakse i dostignuća s predavačima, kolegama i drugim učesnicima, ovaj će događaj ujedno biti i odlična prilika za društveno umrežavanje.
COBISS Meet 2020 će se održati od 1. do 3. decembra 2020. i odvijaće se uživo na internet adresi https://hopin.to/events/cobiss-meet-2020 , na kojoj već možete da pratite program. Svakog dana će se odvijati sklop predavanja, koji će trajati dva sata, a zatim će uslijediti diskusija. U cilju lakšeg razumijevanja, sva će predavanja imati titlove na tri jezika.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka